Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ιδανικό κλείσιμο σεζόν με τριάρα οι Πρωταθλητές!

Ιδανικό κλείσιμο σεζόν με τριάρα οι Πρωταθλητές!

Ιδανικά έκλεισαν την σεζόν οι Πρωταθλητές! Η Liverpool αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό, κατάφερε να γυρίσει τον αγώνα και τελικά να επικρατήσει της Newcastle στην έδρα της με σκορ 1-3.

Το σκορ άνοιξε ο Gayle, για να ισοφαρίσει ο van Dijk και να έρθουν στη συνέχεια τα τέρματα των Origi και Mane.
Α’ Ημίχρονο: Με πέντε αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με την Chelsea και αρχηγό τον James Milner ξεκίνησαν οι Reds στον αγώνα με την Newcastle, όμως η αρχή ήταν η χειρότερη δυνατή αφού βρέθηκαν πίσω στο σκορ πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό παιχνιδιού με τέρμα του Gayle μετά από έξυπνη ασίστ του Jonjo Shelvey. Η άμυνα των Πρωταθλητών δεν περίμενε την γρήγορη εκτέλεση του φάουλ από τον Shelvey και δεν είχε την αντίδραση που θα έπρεπε. Στο ημίωρο έπρεπε να φτάσουμε για να δούμε την πρώτη ευκαιρία των Πρωταθλητών, η οποία είχε ως πρωταγωνιστή τον Minamino, με την προσπάθεια του όμως να σταματά στον Dubravka. Η Liverpool δεν είχε κάνει πολλά πράγματα στο πρώτο μέρος, αλλά έφτασε στην ισοφάριση με τέρμα του Ολλανδού, Virgil van Dijk στο 39′! Ο Alex Oxlade-Chamberlain απέφυγε τον Lazaro, έστειλε την σέντρα στον Virgil και ο τελευταίος πήδηξε πιο ψηλά από όλους για να κάνει το 1-1. Καλή στιγμή είχε η ομάδα του Klopp και στο 42′ με ένα μακρινό σουτ του Alex Oxlade-Chamberlain. Στα χέρια του Dubravka κατέληξε το σουτ του Minamino και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Β’ Ημίχρονο: Με κεφαλιά του van Dijk ξεκίνησε και η επανάληψη, αλλά αυτή τη φορά ο Dubravka την έπιασε σταθερά. Κεφάλι στο σκορ πήραν οι Πρωταθλητές στο 60′ με τον Divock Origi να σκοράρει με σουτ εκτός περιοχής, έπειτα από ωραία κίνηση. Ο Βέλγος δεν έκανε καλό παιχνίδι, αλλά στη συγκεκριμένη φάση έδειξε την κλάση του. Ήταν το πρώτο του τέρμα μέσα στο 2020. Τριπλή αλλαγή έκανε ο Jürgen Klopp στο 65′ με τους Firmino, Mane και Salah να περνούν εντός αντί των Origi, Minamino και Alex Oxlade-Chamberlain, με τον Αιγύπτιο να σημαδεύει μάλιστα το δοκάρι λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο. Σε καλή θέση για γκολ βρέθηκε στο 71′ ο Mo Salah, αλλά τον πρόλαβε με τάκλιν ο Fernandez πάνω στο σουτ. Ο Salah προσπάθησε να σκοράρει και στο 78′ αλλά το σουτ του έφυγε πολύ ψηλά. Οι Reds έκλεισαν τις αλλαγές τους στο 86′ με τους Curtis Jones και Alexander-Arnold να αντικαθιστούν τους Williams και Keita. Το κερασάκι στην Κόκκινη τούρτα μιας εξαιρετικής σεζόν, το τρίτο τέρμα ήρθε από τον Sadio Mane στο 90′, ο οποίος με ένα υπέροχο πλασέ έκανε το 1-3 και σφράγισε το διπλό των Πρωταθλητών.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Newcastle: Dubravka, Manquillo, Fernandez, Rose (Watts 74′), Lazaro, Bentaleb (Longstaff 49′), Shelvey, Ritchie, Almiron (Carroll 70′), Saint-Maximin (Joelinton 46′), Gayle (Hayden 70′)

Έμειναν στον πάγκο: Darlow, Young, Yedlin, Muto

Liverpool: Alisson, Williams (Alexander-Arnold 85′), Gomez, Van Dijk, Robertson, Wijnaldum, Milner, Keita (Jones 85′), Oxlade-Chamberlain (Salah 64′), Origi (Mane 64′), Minamino (Firmino 64′)

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Fabinho Elliott, Shaqiri.

Πέρασε από την έδρα της Newcastle η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com